De fleste cyster på eggstokkene er små, ufarlige og går bort uten behandling. Større cyster kan føre til ubehag eller smerte. En sjelden gang. Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Godartede svulster på eggstokkene er som regel cyster. For noen kan dette gi symptomer i form av smerter. Det finnes behandling for de som.

Videos

Hormonsystem og nervesystem Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. De fleste cyster på eggstokkene er små, ufarlige og går bort uten behandling. Større cyster kan føre til ubehag eller smerte. En sjelden gang. Godartede svulster på eggstokkene er som regel cyster. For noen kan dette gi symptomer i form av smerter. Det finnes behandling for de som.

Smerter eggstokk samleiebilder - Svelvik

Oppsøk en lege ved bekymring for egen helse. Blir den ikke borte av seg selv eller du opplever smerte eller ubehag, kan du få den fjernet, i følge Helsebiblioteket. Dette gjelder også hvis cysten virker kompakt eller hvis den blir større. Det tar lengre tid å komme seg fra en laparotomi. LES OGSÅ: Egglederbetennelse trenger rask behandling. Patologi og kreft Sveinung Wergeland Sørbye Spør om HPV, celleforandringer og kreft. Legen vil i den forbindelse spørre deg om menstruasjonene, vannlatingen, avføringen, kvalme, oppkast og feber.

Comments

Laisser un commentaire