(SIDE2): Vi skrev nylig saken 5 ting menn er bedre på enn kvinner. Ingenting er vel da mer naturlig enn at vi responderer med en sak om de. Ja, du leste riktig vi kvinner kan også svulme opp nedentil når vi våkner, og dette er EREKSJON: Det er ikke bare menn som våkner opp med. For første gang er det flere menn enn kvinner i Norge. Det finnes kjønnsfordelte tall tilbake til Nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at det nå for.

Leknes nrk: Kvinne øktxlyst menn

CAROLINECF ELDRE KVINNER YNGRE MENN 629
ENSLIGE LIVMORTAPPEN FØR MEN 121
NATALIERTH ANAL HVA ER PROSA Sex med dame kryssord
Kvinne øktxlyst menn Men selv om menn visstnok 59 prosent av dem selv synes de eldes bedre enn sine kvinnelige partnere, så er det på et vis noe i det. Sexting, eller det å sende hverandre sexy sms, kan være en fin måte å sprite opp sexlivet på, men kanskje er det litt vanskelig å vite helt hvordan man begynner? Nye tall fra Statistisk sentralbyrå SSB viser at det nå for første gang er flere menn enn kvinner i Norge. Matpakken til bilturen er heller ikke smurt. Kvinner er bedre bak rattet, noe også NAF har poengtert.
For første gang er det flere menn enn kvinner i Norge. Det finnes kjønnsfordelte tall tilbake til Nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at det nå for. (SIDE2): Det er jo strengt talt ingen grunn til å krangle om temaet «kvinner og menn» (Ev «kvinner vs menn» Ja hei du, nettroll!) – men det er. (SIDE2): Vi skrev nylig saken 5 ting menn er bedre på enn kvinner. Ingenting er vel da mer naturlig enn at vi responderer med en sak om de.

Comments

Laisser un commentaire