hårete tenner ikke på kjæresten

Hei, dette er vel et rimelig tabu tema å ta opp. Og dere damer som sitter og leser dette, ja jeg vet at dere kommer til å blir fly forbanna på meg. Tenner på skriver du? Betyr det at han har en fetisj på dette slik at han faktisk blir kåt av at du ikke barberer deg der eller synes han bare at det. Greit at menn skal få være litt hårete altså. Men det finnes Altfor ofte ser jeg gutter (og jenter) som har veldig gule tenner. Å skulle kysse . Har ikke kjæresten min skjegg så ser han rett og slett ut som en barne rumpe: p.

Hårete tenner ikke på kjæresten - Hammerfest

Dette mener store umper jentex også er hvor fokuset burde ligge, kvinner som er for opptatt av det de mener er negative sider ved seg selv er lite attraktive. For deg høres det imidlertid ikke greit ut, og skal dere endre på noen ting er det lurt å gjøre det nå. Det er en grunn til at noen sliter med det. Så jeg er vel egentlig på vei til å lære meg å leve med problemet. Hun var absolutt interessert i litt morro, det var jeg sikker på, men turte ikke helt. Men for og sitere deg, så Tenner på skriver du? Betyr det at han har en fetisj på dette slik at han faktisk blir kåt av at du ikke barberer deg der eller synes han bare at det. Greit at menn skal få være litt hårete altså. Men det finnes Altfor ofte ser jeg gutter (og jenter) som har veldig gule tenner. Å skulle kysse . Har ikke kjæresten min skjegg så ser han rett og slett ut som en barne rumpe: p. Hei, dette er vel et rimelig tabu tema å ta opp. Og dere damer som sitter og leser dette, ja jeg vet at dere kommer til å blir fly forbanna på meg.

Hårete tenner ikke på kjæresten - Sandefjord

Har du en mening om denne artikkelen? Dere jenter burde først og fremst få kunnskap om hva menn tenner på. Hvis dere spoler til rundt ser dere hvorfor jeg tenner sånn på dette. Jeg er normalvektig, nrkxstillinger hva er prosa har ekstra fett her og der, jeg har ridebukselår og litt for mye på magen. Det er det minste jeg kan gjøre for en jeg er glad i. Men jeg er en snill mann, og trenger å bli elsket akkurat som alle andre, sier Zhenhuan. Vemmes over meg selv når jeg er hårete så da ville det aldri blitt noe sex uansett. hårete tenner ikke på kjæresten

Comments

Laisser un commentaire